Home Ingyenes Konzultáció

Ingyenes konzultáció

Ingyenes konzultációnk lehet számodra is az ideális lépés, ahol átbeszéljük a céljaidat, és el tudunk indulni a közös megvalósítás útján.

Az ingyenes konzultáción begyűjtjük az összes olyan információt, amit utána a második lépésben hasznosítani tudunk, ahol átvilágítjuk céged marketingjét, rámutatunk az erősségekre és a hiányosságokra és megoldást javaslunk ezek megoldására.

Egy ilyen felmérésből rengeteg értéket ki lehet venni, valamint mi is elő tudunk készülni a közös munkára.

A felmérés végén felajánlunk azt a szolgáltatás csomagot, amivel a lehető legrövidebb időn belül a lehető legnagyobb pozitív változást érhetjük el.

home-seven-img-4

A konzultáció lépései:

1. lépés

Töltsd ki a lenti űrlapot, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

2. Lépés

Egyeztetünk egy időpontot egy ingyenes Zoom konzultációra.

3. Lépés

A konzultáció előtt elküldünk neked egy kérdéssort, amit érdemes megválaszolnod a Zoom meeting előtt, hogy felkészülten tudjunk találkozni és a lehető legtöbbet hozzuk ki a konzultációból.

4. Lépés

A konzultáció 30 percet fog körülbelül igénybe venni. Alatta átbeszéljük a célokat, és meghatározzuk azokat a területeket, ahol a marketing felmérést el fogjuk végezni, amennyiben úgy döntünk, hogy együtt dolgozunk.

5. Lépés

A marketing felmérésünkben átvilágítjuk céged marketingjét, rámutatunk az erősségekre és a hiányosságokra és megoldást javaslunk ezek megoldására.

6. Lépés

Egy következő alkalmon átbeszéljük a kapott eredményeket és megoldási javaslatokat teszünk.

Kérd az ingyenes konzultációt, töltsd ki az űrlapot

Keress minket személyesen

Telefonszám

+36 70 240 154